PÁRATLAN PÁROS

2023. február 25-én került megrendezésre három év kihagyás után a Fabriczius József Általános Iskola Iskolaszékének szervezésében a 29. jótékonysági bál, Páratlan Páros címmel.

A rendezvényt hagyományosan Pásztor Béla Polgármester úr nyitotta meg. Ceglédi Eszter, az Iskolaszék elnöke, valamint Németh Györgyi, a Fabriczius Alapítvány elnöke meglepetés ajándékkal köszönték meg Polgármester úrnak a sok éves álhatatos munkát és támogatást, melyet iskolánk, a veresi oktatás és a veresi fiatalok érdekében fejtett ki.

Ezek után következett a tanárok tánca, majd a szülők tánca. A két produkció ráhangolta a bálozókat a mulatságra. 23 óráig a Fifty Acoustic zenekar szolgáltatta a zenét, majd a tombola után a 4KDJs csapatból – GeryB szórakoztatta a közönséget.

A bál ideje alatt fotósarok, kaszinó – a VIP Party Services & Casino jóvoltából és házasságkötő terem várta a szórakozni vágyókat. Nagy sikert aratott a szervezők újítása: a kaparós sorsjegy.

Jövőre újra találkozunk!

A bál során befolyt adományokat a Fabriczius József Általános Iskolában tanuló diákok támogatására (jutalmazások, programok, eszközök) fordítjuk!

KÉPEK

TÁMOGATÓK