Föld napja

Kedves Versenyzők!

Április 8-ától megnyitjuk a nevezést, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

https://forms.gle/gh46hshXAzTruSdw9

Nevezés a programra: 2019. április 08-22-én éjfélig

Az űrlap kitöltésekor a csapatnevet kell beírnotok először, majd az űrlap mezőket kitölteni. Az elmúlt évben használt fantázianevek újra használhatóak. Amennyiben a nevezési lapot sikeresen kitöltöttétek és beküldtétek, feldolgozásuk után (ez néhány napba beletelhet!) a regisztrált csapatok listáját megjelenítjük az Alapítvány honlapján.

Fontos! A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap kitöltése nem automatikus regisztráció, a nevezések elfogadása manuálisan történik, így a csapatok weblapon történő megjelenéséig az adminisztrátorok elfoglaltsága függvényében több-kevesebb idő eltelhet. Amennyiben a csapatnév látható a regisztrált csapatok között, benevezésre került.

Kérjük a nevezési lapon jelölni 10 év alatt/10 év felett, természetesen vegyes életkorú csapatnál választható a kategória, amelyikben indultok.

Kvízkérdések

Április 24-től április 26-ig három napon keresztül 1 kérdéscsoportot kaptok, melynek a kérdéseire egyenként, egymás után kell válaszolni, majd beküldeni a helyes válaszokat. A kvízkérdések kitöltéséhez szükséges linket és jelszót közvetlenül arról a weblapról küldjük ki, ahol majd a kvízek megtalálhatóak. Az első kérdéssort április 24-én nyitjuk meg, előző nap küldjük ki az elérési utat. Mindenkinek egyszer van lehetősége a teszt kitöltésére és egy óra áll rendelkezésre. Amennyiben technikai probléma miatt, nem tudjátok a tesztet kitölteni, akkor a rinyatura@gmail.com-ra küldjetek emailt és kérjétek az adminisztrátor segítségét.

Bónuszfeladat

A csapatok bónusz pontokat kapnak a Rinya túrán az alábbiakért:

  • Saját készítésű csapatpóló és/vagy csapatzászló
  • Csapatinduló

Rinya túra

Április 27-én (szombaton) délután az Ivacsi-tó körül kerül megrendezésre az akadályverseny, minden állomáshelyen értékes pontok gyűjthetők. Nagyon fontos, hogy az akadályversenyen nem vehet részt olyan csapat, akivel a nevezési lapon megjelölt kísérő (21 év feletti) nincs jelen. Esős időjárás esetén a honlapon és az Alapítvány facebook oldalán jelezzük a helyszín változását, figyeljétek a www.veresfabalap.hu-n lévő információkat! 

Városszépítés

Április 28-án vasárnap 8-órától várunk minden csapatot a város szépítésre-takarításra. Az Iskolaszék a Mézesvölgyi iskola mögötti játszótér területét és az Iskola környékét szeretné rendbe tenni, ahol minden szorgos kézre szükségünk lenne, de bármelyik városszépítési helyszínen részt lehet venni a programban. Fontos, hogy 9 órakor lekérjük a szemétszedésben részt vevő csapatok listáját az összes helyszínről, ezután érkezett versenyzők pontszámai nem kerülnek a verseny során értékelésre! Az elmúlt években sajnos többször előfordult, hogy a várostakarítási helyszíneken a versenyzők túl későn jelentek meg, így a részvételüket nem tudtuk pont formájában jóváírni. Kérjük, hogy a megjelölt várostakarítási helyszínen 8 órakor jelenjenek meg, ugyanis a feladatok kiosztása ekkor történik, a későbbiekben hatékony csatlakozásra nincs lehetőség!

Vasárnap kb. 12 órától meleg ebéddel várjuk a versenyzőket a Mézesvölgyi iskola mögötti játszótéren, majd várhatóan 13 óra körül kezdődik az eredményhirdetés, ahol az első 10 csapatot jutalmazzuk (korcsoportonként az első 5 helyezett), de senki sem távozik üres kézzel. Három fődíjat osztunk ki a verseny győzteseinek 10 év alatti és 10 év feletti valamint óvodás kategóriában.

A versenyről bővebb információk a későbbiek folyamán a honlapon megtalálhatóak lesznek.

Probléma esetén a rinyatura@gmail.com e-mailre lehet üzenetet küldeni.