Buenos Veres jótékonysági iskolabál

2018. január 27-én 19 órakor immár 26. alkalommal megrendezésre kerül a Fabriczius József Általános Iskola jótékonysági bálja.

Az elmúlt évekhez hasonlóan tematikus bál lesz, mely a Buenos Veres nevet viseli és a latin karnevált jeleníti meg. A bálba érkező vendégeink a latinos (brazil, kubai, mexikói, spanyol és olasz) megjelenésre kell hogy gondot fordítsanak, mi biztosítjuk a megfelelő díszletet és szolid, 2 óra latin zenét, de utána már DJ-n veszi át a szerepet és mindenkit elröpít a disco világába az est folytatásában.

A Mézesvölgyi épület  konyhája finomabbnál-finomabb meleg ételeket készít (frissen) éjfélig, de utána sem maradnak éhesen bálozóink. A Fatálas étterem büféjében szomjukat olthatják koktélokkal, Tequilával és jóféle házi pálinkákkal, továbbá csapolt sör, bor és üdítő is kapható lesz hajnalig.

8. éve készülünk különféle programokkal, melyből nem maradhat ki a két kedvenc: a kaszinó és a bikarodeó. Természetesen Lethenyei László fotóművész és csapata is a helyszínen lesz, a fotósarokban pillanatképeket készít, melyet azonnal el lehet vinni. Idén a GALGA EXPRESS BAND biztosítja a zenei aláfestést és remélhetőleg ezzel a remek hangulatot.

S talán a legfontosabb dologról ne feledkezzünk meg! Mire is szeretnénk fordítani a bál bevételét? A Mézesvölgyi épület informatikai fejlesztésére, mely az esetleges vezetékes informatikai hálózat kiépítése is lehet, de ha ez megvalósul a tankerület beruházásában, akkor informatikai eszközöket (pl. projektor, laptop) vásárolnánk belőle.

Támogathatja iskolánk alapítványát a báli belépő jegy megvásárlásával (3.000 Ft/fő), esetleg támogatói jegy megvételével (2.500 Ft – ez a bálba történő belépésre nem jogosít), de a jótékonysági est folyamán tombolajegyeket vásárlásával is hozzájárulhat bevételeink növeléséhez. A tombola fődíja évek óta a Brandt virág hatalmas orchideája, de azon kívül wellness hétvégét és számos értékes ajándékot nyerhetnek a szerencsések.

Köszönjük az iskolaszék és az alapítvány nevében, hogy támogat bennünket!

A JÓTÉKONYSÁGI BÁL menüpontban az elmúlt évek báljairól beharangozó és beszámoló videókat tekinthetnek meg! 🙂