Föld napja

Kedves Versenyzők!

A régi alapítványi honlapot fogjuk használni a Föld napi versenysorozathoz, itt tudjuk lebonyolítani a csapatok nevezését, illetve a kvíz kérdések kezelését. Április 2-ától megnyitjuk a nevezést, a linkre kattintva a régi honlapra jelenik meg, a nevezés menete és a kvízek kitöltése a korábbi években megszokott.

Nevezés a programra: 2018. április 02-12-én éjfélig

Az nevezés előtt nem kell belépni a honlapra regisztrált felhasználóként. Az űrlap kitöltésekor a csapatnevet kell beírnotok először, majd az űrlap mezőket kitölteni. Az elmúlt évben használt fantázianeveket töröltük a hozzá kapcsolódó e-mail címekkel, így ezek újra használhatóak. Amennyiben a nevezési lapot sikeresen kitöltöttétek és beküldtétek, létrehozásra kerül a megadott csapatnév alapján egy felhasználónév és visszaigazoló e-mailben megküldésre kerül a jelszó.

Fontos! A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap kitöltése nem automatikus regisztráció a honlapra, a nevezések elfogadása manuálisan történik, így az elfogadásról szóló értesítésig az adminisztrátorok elfoglaltsága függvényében több-kevesebb idő eltelhet. Az a csapat, aki citromail-es email címet adott meg, esetenként nem kapja meg az automatikus visszaigazolást. Amennyiben látja a csapatnevét a regisztrált csapatok között, benevezésre került.

Kérjük a nevezési lapon jelölni 10 év alatt/10 év felett, természetesen vegyes életkorú csapatnál választható a kategória, amelyikben indulnának.

Kvízkérdések

A továbbiakban ezzel a “felhasználónévvel” és jelszóval fogjátok a kvízkérdéseket kitölteni. Április 16-től április 18-ig három napon keresztül 1 kérdéscsoportot kaptok, melynek a kérdéseire egyenként, egymás után kell válaszolni, majd beküldeni a helyes válaszokat. Mindenkinek egyszer van lehetősége a teszt kitöltésére. Amennyiben technikai probléma miatt, nem tudjátok a tesztet kitölteni, akkor a rinyatura@gmail.com-ra küldejetek emailt és kérjétek az adminisztrátor segítségét.

 

Bónuszfeladat

A csapatok bónusz pontokat kapnak, amennyiben beküldenek emailben egy csapatfotót. A csapatfotón az összes csapattagnak szerepelnie kell (felnőtt kísérő nem feltétel). Valamint további pontokat kapnak az alábbi feltételek teljesülése esetén:

  • Szerepeljen a képen egy virág
  • Szerepeljen a képen egy ismert veresegyházi épület (nem kell, hogy az egész látszódjon)
  • Az egyik csapattag viseljen sapkát
  • Legyen valamilyen felirat a képen (akár az egyik csapattag is tarthatja a kezében)
  • Az egyik csapattag vágjon vicces képet/fintorgó arcot
  • Az egyik csapattag álljon fél lábon

A csapatfotó beküldési határideje: 2018. április 20.

 

Rinya túra

Április 21-én (szombaton) délután az Ivacsi-tó körül kerül megrendezésre az akadályverseny, minden állomáshelyen értékes pontok gyűjthetők. Nagyon fontos, hogy az akadályversenyen nem vehet részt olyan csapat, akivel a nevezési lapon megjelölt kísérő (21 év feletti) nincs jelen. Esős időjárás esetén a honlapon és az Alapítvány facebook oldalán jelezzük a helyszín változását, figyeljétek a www.veresfabalap.hu-n lévő információkat! 

 

Városszépítés

Április 22-én vasárnap 8-órától várunk minden csapatot a város szépítésre-takarításra. Az Iskolaszék a Mézesvölgyi iskola mögötti játszótér területét szeretné rendbe tenni, ahol minden szorgos kézre szükségünk lenne, de bármelyik városszépítési helyszínen részt lehet venni a programban. Fontos, hogy 11 órakor lekérjük a szemétszedésben részt vevő csapatok listáját, ezután érkezett versenyzők pontszámai nem kerülnek a verseny során értékelésre!

A várostakarítás helyszínei az elmúlt évek alapján kerültek lejjebb meghatározásra, a konkrét helyszínekről a későbbiekben tudunk felvilágosítást adni. Kérjük, hogy egy helyszínt jelöljenek meg, amennyiben azon a ponton nem lesz mégsem várostakarítás, kérjük csatlakozzanak egy másik helyszínhez.

 

Vasárnap kb. 12 órától meleg ebéddel várjuk a versenyzőket a Mézesvölgyi iskola mögötti játszótéren, majd várhatóan 13 óra körül kezdődik az eredményhirdetés, ahol az első 10 csapatot jutalmazzuk (korcsoportonként az első 5 helyezett), de remélhetőleg senki sem távozik üres kézzel. Három fődíjat osztunk ki a verseny győzteseinek 10 év alatti és 10 év feletti valamint óvodás kategóriában.

 

A versenyről bővebb információk a későbbiek folyamán a honlapon megtalálhatóak lesznek.

Probléma esetén a rinyatura@gmail.com e-mailre lehet üzenetet küldeni.